Clearprotect -roest stop-

Pro-series Clearprotect.

1 liter geschikt voor 12-16 m2 Ongeveer acht uur na het aanbrengen van de Activator, kunt u deze Rust Tique Clear protect aanbrengen in 1 á 2 dunne lagen. De coating zorgt dat het roestproces stopt en het oppervlak niet meer afgeeft.

 

Om een project deze roestbehandeling te geven, kunt u zélf de juiste donkere kleur grondverf bepalen. Wij adviseren een donkere ( zwarte ) kleur grondverf te gebruiken voor elk object wat u de roestbehandling wil geven. Deze grondverf zit niet in ons programma maar koopt u bij een willekeurige verfzaak of bouwmarkt. De grondverfsoort stemt u af op úw project en ondergrond...

Gebruiksaanwijzing Roestverf ( Coating ) :

1. Breng de Basisicoating aan op een droge ondergrond. Van beneden naar boven werken geeft het mooiste resultaat. De verf mag onregelmatig worden aangebracht, dikke en dunne gedeeltes zorgen voor een natuurlijk effect. Na droging licht opschuren.

2. Na ca 4-6 uur kan de activator ( Rust Tique Activator ) worden aangebracht. De mate van roest is afhankelijk van de hoeveelheid aangebrachte activator. Het eindresultaat is na ca 10 uur te bewonderen. Breng nogmaals de activator aan om een mooi dekkend effect te krijgen.

3. zo'n acht uur na het aanbrengen van de activator kan de beschermlaag ( Rust Tique Clear Protect ) worden aangebracht in 1 a 2 dunne lagen. De coating zorgt dat het roestproces stopt en het oppervlak niet meer afgeeft. Nat heeft de coating een melkachtig uiterlijk, dit trekt weg tijdens het drogen. 

 

U moet altijd een combinatie van de hierboven beschreven producten bestellen om uw project te kunnen voltooien. Alle producten staan in deze webshop vermeld. U kunt ze los, of in de combinatie bestellen. zie productoverzicht diversen.

Naast losse Rust Tique producten, kunt u óók een kennismakingsset bestellen van Coating-Activator én Clearprotect voor € 189,50 ( zie bestelmenu Diversen of zie onderaan deze pagina )

Specificaties

Naam Clearprotect -roest stop-
Prijsaanduiding Stuk
Afmeting Nee
Dikte Nee
Aantal stuks per doos Nee

Gerelateerde producten

Eenvoudig online bestellen

Clearprotect -roest stop-

Houd rekening met 10% zaag/breuk verlies

Voorraad: Op voorraad

€ 50,00

Showroom

Moeilijk kiezen ? In onze showroom staat alles gepresenteerd en krijgt u een goed beeld van het product.

Meer informatie