• Vakkundig Advies
  • Gratis Parkeren
  • Grote Toonzaal
  • 076 5213860

Houtstrips

Houtstrips van Trendia: sfeer en karakter gecombineerd met duurzaamheid

De ReWood™ houtstrips van Trendia zijn gemaakt van recycled teakhout uit Indonesië. Sloophout afkomstig van oude loodsen, steigers en kleine vissersbootjes wordt gebruikt om deze unieke houtstrips te creëren. Het zou dus zomaar kunnen dat uw wand al een keertje bij Java heeft rondgedobberd als vissersbootje.

U kunt zichzelf dus wel voorstellen dat een wand die bekleed is met de houstrips van Trendia sfeer en karakter ademt. Onbehandeld ruw hout, gladgeschaafd hout, geverfd hout, alles zit in onze houtstrips verwerkt. Een wand met een verhaal. Haal ook een stukje karakter in huis met de ReWood™ houtstrips.

Een waardevolle toevoeging aan iedere ruimte

De houtstrips van Trendia zijn enorm veelzijdig en toepasbaar in iedere ruimte. Of u nou op zoek bent naar een ‘eye-catcher’ voor in de woonkamer, slaapkamer, studeerkamer, werkkamer of misschien wel serre, of een opvallend element voor in uw bedrijfspand. ReWood™ houtstrips zorgen voor een extra dimensie in ieder vertrek.

Een mooie muur kan echt een verschil maken. Je kijkt er per slot van rekening iedere dag tegenaan. Het voordeel van een ‘zacht materiaal’ zoals hout, in vergelijking met steen, is dat het zowel de sfeer als de akoestiek ten goede komt. Je ziet dus niet alleen verschil, maar je hoort het ook!

Nu ook houten wandbekleding van ándere houtsoorten : Panelwood 

Geeft uw wanden een speciale 3D look met een zeer exclusieve uitstraling. Gemaakt van massief hout en afgewerkt met UV-uitgeharde hardwax zorgt deze wandbekleding voor een unieke sfeer in uw woon- of slaapkamer. Ook de badkamer behoort tot de mogelijkheden, doordat de houten wandpanelen zelfs toepasbaar zijn in vochtige ruimtes. Het is ECHT HOUT van de beste kwaliteit, eenvoudig zelf aan te brengen en zeer aantrekkelijk geprijsd.

Verwerkingsadvies

Heeft u advies nodig bij het aanbrengen van houtstrips? Klik hier voor een uitgebreide omschrijving.