• Vakkundig Advies
  • Gratis Parkeren
  • Grote Toonzaal
  • 076 5213860

Steenstrips

Steenstrips van Trendia: een echte ‘eye-catcher’ in huis

Bent u op zoek naar een echte ‘eye-catcher’ in huis? Een uniek element voor in uw woonkamer, slaapkamer of werkplek, waar u niet snel op uitgekeken raakt? Al gauw denk je dan aan bijvoorbeeld een mooie nieuwe vaas of misschien een nieuw schilderij. Maar waarom zou je niet kiezen voor een hele wand die eruit springt!

Met de steenstrips van Trendia is het mogelijk om een unieke sfeer te creëren in iedere ruimte. Natuursteen, baksteen, kunststeen of keramische steenstrips.  De verschillen in vorm en dikte van de natuurstenen elementen in onze strips zorgen voor een unieke sfeer en beleving. Iedere muur is uniek. Dit betekent dat u thuis een muur heeft die nergens anders hetzelfde is. Haal een kunstwerk in huis met de steenstrips van Trendia.

Baksteenstrips

Zeer populair in Industriële interieurs, is de baksteenstrip. Een muur, die na sloopwerk tevoorschijn lijkt gekomen. Sfeer, gebruikssporen, en unieke uitstraling. In deze categorie treft u een groot aantal steenstrips aan in ons assortiment. Winkels en horeca worden tegenwoordig ook vaak voorzien van baksteenstrips.Deze sfeervolle oude baksteenstrips passen uitstekend in een industriële omgeving.

Kunststeen

Kunststeen, lijkend op natuursteen, zoals de Luxury-serie uit onze collectie, zijn veelzijdig te gebruiken, zowel binnen als buiten. De rotsachtige structuur maakt dat uw wand er nooit meer saai uit ziet. Mooi diep zwart, of warm wit, of warm beige-antraciet....het is er !

Natuursteenstrips

Het speciale effect van de dikteverschillen, maken de wand levendig. De verschijdenheid aan kleuren maakt het mogelijk een natuursteenstrip te vinden die in uw interieur past. De Trendia-collectie bevat veel dunne natuursteenstrips, die samengesteld zijn in het zogeheten variformaat ( 2 maten steentjes in het Z-vormige steenpaneeltje ). Dun, handig te verwerken, en invoegen is niet nodig. 

Onze steenstrips waren te zien op RTL4 en voor België op Dobbit-TV

Misschien kende u onze steenstrips al van het programma Lifestyle Experience op RTL4. Door ons ruime assortiment hebben wij voor ieder wat wils. Of u nou op zoek bent naar wat meer warmte in huis of juist gaat voor een moderne, strakke look, bij Trendia bent u aan het juiste adres. Al onze steenstrips zijn eenvoudig online te bestellen. Dat is natuurlijk enorm handig! Maar we hebben ook een gezellige showroom, waar u al onze steenstrips op uw gemak kunt bekijken. Trendia staat klaar om u zo goed mogelijk te helpen bij het kiezen van uw droomwand!