Vloertegels

Zoek en vind...in Breda

De juiste tegels op de juiste plaats...

Trendia helpt u bij het maken van de juiste keuze. In een overzichtelijke 1500 m2 grote toonzaal wordt u ontvangen. Met vragen begint het gesprek.... Wat zijn uw wensen? Vertel het ons en slagvaardig gaan we zoeken naar de perfecte match. Woont u wat verder weg? Maak gebruik van de open zondagmiddag 1x per maand.

Grootformaat

Tegels worden steeds groter

Dé trend in keramiekland is groot-groter-grootst... Elke stijl is vernieuwd door de tegels groter te maken. Of het nu gaat om Keramisch parket (houtlook), betonlook óf natuursteenlook. In de houtlook treft u bijvoorbeeld het nieuwste formaat 200x26 cm aan, in betonlook 120x120 cm. Waarom steeds groter? Het verruimt!

Tegellegger

Grootformaten leggen vraagt steeds meer deskundigheid.

Het leggen van grootformaat tegels is absoluut een vak apart. Trendia adviseert - in de regio Breda- vakmensen die uw aankoop recht doen. Bij het verlijmen van grootformaten wordt het zogeheten levelingsysteem toegepast. In de toonzaal vertellen we u er alles over. Kom naar Breda!

 

Vloerverwarming is optimaal comfort

Trendia neemt zorg uit handen

Vloerverwarming is niet meer weg te denken wanneer u kiest voor een keramische vloer. Keramiek geleid de warmte optimaal en dat maakt deze wijze van verwarmen efficiënter dan andere vloerbedekkingen zoals hout en pvc. Kiest u ervoor dan bieden we u het gehele pakket : Vloerverwarming - tegels - tegellegger. Trendia adviseert vaklui (ZZP) met ervaring en brengt u daarmee in contact.

Trendia is exclusief

In de ruime toonzaal treft u een exclusieve collectie voor wanden en vloeren.

Exclusiviteit in Wand- en vloertegels, steenstrips, en houtstrips. Dat vullen we aan met deskundig advies en service. Kom naar Breda. 1x per maand zijn we ook op zondagmiddag open. U bent welkom.

Vloertegels