• Vakkundig Advies
  • Gratis Parkeren
  • Grote Toonzaal
  • 076 5213860

Vloertegels

Complete collectie vloertegels bij Trendia

U treft in de webshop een klein deel aan van onze complete collectie. Dat wil eigenlijk zeggen : kom voor het beleven van uw nieuwe tegelvloer, zeker langs in onze showroom te Breda. U treft hier tegels aan in elke sfeer en maatvoering, zoals Keramisch parket ( houtlook ), de moderne betonlook, en klassieke stijlen zoals de zogeheten 'patroonvloeren'.  Aan werkelijk élke stijl is gedacht, en het is zéker dat als u ons bezoekt, dat u een juiste keuze kunt maken. De grootformaten zoals 80x80 cm zijn momenteel zéér populair, en die treft u dan ook in ruime mate aan, in de nieuwste uitvoeringen.

Loop vrijblijvend binnen

Voor het ongestoord maken van een berekening of offerte, kunt u tijdens openingstijden binnenwandelen. Neem de bouwtekening mee, en we berekenen alles meteen. Ook de vakman kan ( in de regio Breda ) voor u geregeld worden. Want uw aankoop verdient het om vakkundig verwerkt te worden. ( zie openingstijden ) Ook zijn we 1x per maand op zondagmiddag geopend.

Service

Trendia, is dé speciaalzaak als het gaat om het compleet verzorgen van tegelvloeren (in de regio Breda). Een ruime ervaring garandeert u een juist advies, en juiste aankoop.Leveren van tegels doen wij door geheel Nederland / Europa. 

Ook Vloerverwarming

Trendia kan ook de aanleg van vloerverwarming in uw woning verzorgen. Bezoek onze showroom voor meer informatie.