• Vakkundig Advies
  • Gratis Parkeren
  • Grote Toonzaal
  • 076 5213860

Vloertegels

Complete collectie vloertegels bij Trendia   -   Lockdown! Tijdelijk is de showroom gesloten! Wij kunnen u wél helpen, dus bel ons, mail ons met alle vragen. Wij proberen u met alle beschikbare middelen toch van dienst te blijven.

 Volg onze actuele berichten op de Facebookpagina  TRENDIA

U treft in de webshop een klein deel aan van onze complete collectie. Dat wil eigenlijk zeggen : kom voor het beleven van uw nieuwe tegelvloer, zeker langs in onze showroom te Breda. U treft hier tegels aan in elke sfeer en maatvoering, zoals Keramisch parket ( houtlook ), de moderne betonlook, en klassieke stijlen zoals de zogeheten 'patroonvloeren'.  Aan werkelijk élke stijl is gedacht, en het is zéker dat als u ons bezoekt, dat u een juiste keuze kunt maken. De grootformaten zoals 80x80 cm zijn momenteel zéér populair, en die treft u dan ook in ruime mate aan, in de nieuwste uitvoeringen.

Loop vrijblijvend binnen

Voor het ongestoord maken van een berekening of offerte, kunt u tijdens openingstijden binnenwandelen. Neem de bouwtekening mee, en we berekenen alles meteen.(zie openingstijden) Ook zijn we 1x per maand op zondagmiddag geopend.

ZZP Service

Trendia, is ook dé speciaalzaak als het gaat om advies over het compleet verzorgen van tegelvloeren (in de regio Breda). Een ruime ervaring garandeert u een juist advies, en juiste aankoop.Leveren van tegels doen wij door geheel Nederland / Europa. Wij kunnen u een aantal vakkundige ZZP tegelleggers aanbevelen, waar u direct contact mee hebt, om tot een optimaal resultaat te komen. ZZP tegelleggers maken zelf met u alle afspraken, en factureren separaat. Voor uw gemak, kunnen we al in de winkel een berekening voor u maken.

Ook Vloerverwarming

Trendia kan ook de aanleg van vloerverwarming in uw woning regelen. Bezoek onze showroom voor meer informatie.