• Vakkundig Advies
  • Gratis Parkeren
  • Grote Toonzaal
  • 076 5213860

Vloertegels

Complete collectie vloertegels bij Trendia

U treft in de webshop een klein deel aan van onze complete collectie. Dat wil eigenlijk zeggen : kom voor het beleven van uw nieuwe tegelvloer, zeker langs in onze showroom te Breda. U treft hier tegels aan in elke sfeer en maatvoering, zoals Keramisch parket ( houtlook ), de moderne betonlook, en klassieke stijlen zoals de zogeheten 'patroonvloeren'.  Aan werkelijk élke stijl is gedacht, en het is zéker dat als u ons bezoekt, dat u een juiste keuze kunt maken. De grootformaten zoals 80x80 cm zijn momenteel zéér populair, en die treft u dan ook in ruime mate aan, in de nieuwste uitvoeringen.

Loop vrijblijvend binnen

Voor het ongestoord maken van een berekening of offerte, kunt u tijdens openingstijden binnenwandelen. Neem de bouwtekening mee, en we berekenen alles meteen. Ook de vakman kan ( in de regio Breda ) voor u geregeld worden. Want uw aankoop verdient het om vakkundig verwerkt te worden. ( zie openingstijden )

Service

Trendia, is dé speciaalzaak als het gaat om het compleet verzorgen van tegelvloeren (in de regio Breda). Een ruime ervaring garandeert u een juist advies, en juiste aankoop.Leveren van tegels doen wij door geheel Nederland / Europa.