• Eenvoudig Online bestellen
  • Gratis samples
  • Snelle levering
  • 076 521 38 60

VT Wonencollectie

Vtwonen tegels: een parel in huis

De vtwonen collectie van Trendia is iets waar we trots op zijn. Deze collectie bestaat uit tijdloze tegels die door de stylisten van vtwonen zijn vormgegeven. De vtwonen tegels bij Trendia zijn geheel volgens de laatste trends tot stand gekomen en passen helemaal in een inrichting van nu. Eigenwijze en eigentijdse tegels die overal in huis toe te passen zijn. Of je nou op zoek bent naar een stoere nieuwe vloer of een opvallende tegel voor op de wand.

De vtwonen tegels biedt een grote variatie aan soorten, maten en kleuren. Maar de tegels van vtwonen zijn niet alleen mooi. Ze zijn ook praktisch. Veel tegels zijn makkelijk schoon houden. Bovendien zijn de tegels slijtvast, zodat er geen krassen komen op je prachtige nieuwe vloer of wand. U heeft er geen omkijken naar. Het enige was u hoeft te doen is ernaar kijken en genieten!

Onze favoriete vtwonen tegels

Wij van Trendia hebben wel een paar favoriete tegels in ons assortiment. Dit zijn tegelseries van vtwonen die wij gewoon verschrikkelijk mooi vinden. Wat dacht u van de vtwonen Hormigon serie. De tegels in de Hormigon serie zijn allemaal voorzien van prachtige designs: tegels met bladpatronen, bloemmotieven, hartjes en citrusdessins. Je kan het zo gek niet bedenken of het is uitgewerkt in de unieke Hormigon serie van vtwonen. Naast de betonlook tegels, zijn er ook tegels met een houtlook. De vtwonen Marwood serie biedt verschillende tegels met een houtstructuur. En het mooiste van alles is dat je niet hoeft te kiezen! Alle vtwonen tegels zijn perfect te combineren. Voor de regio Breda geldt eveneens, dat we ook de vakman kunnen regelen. En : op dinsdag en woensdag werken wij in de showroom op afspraak. Kom ongestoord een complete berekening laten maken, en maak daarom nu een afspraak. Neem daarbij uw bouwtekening mee, en u wandelt de deur uit met een complete offerte, of nog beter een bestelling !