• Eenvoudig Online bestellen
  • Gratis samples
  • Snelle levering
  • 076 521 38 60

VT Wonencollectie

Vtwonen tegels: een parel in huis

De vtwonen collectie van Trendia is iets waar we trots op zijn. Deze collectie bestaat uit tijdloze tegels die door de stylisten van vtwonen zijn vormgegeven. De vtwonen tegels bij Trendia zijn geheel volgens de laatste trends tot stand gekomen en passen helemaal in een inrichting van nu. Eigenwijze en eigentijdse tegels die overal in huis toe te passen zijn. Of je nou op zoek bent naar een stoere nieuwe vloer of een opvallende tegel voor op de wand.

De vtwonen tegels biedt een grote variatie aan soorten, maten en kleuren. Maar de tegels van vtwonen zijn niet alleen mooi. Ze zijn ook praktisch. Veel tegels zijn makkelijk schoon houden. Bovendien zijn de tegels slijtvast, zodat er geen krassen komen op je prachtige nieuwe vloer of wand. U heeft er geen omkijken naar. Het enige was u hoeft te doen is ernaar kijken en genieten!

Onze favoriete vtwonen tegels

De nieuwe XL-formaten in betonlook, zijn onze favoriet. Een moderne tegel van 70x70 óf zelfs 90x90 cm. Er zijn 4 populaire tinten in deze serie die niet alléén in woonkamers tot hun recht komen, maar ook in badkamers. De serie bevat ook een zogeheten douchetegel ;  douchevloer, drain, en tegel in één. 

De nieuwste serie is een houtlook die in vijf kleuren en diverse maten te koop is. Uniek is de tegel in de vorm van een 'Hongaarse ruit', die in een soort 'visgraatmotief' gelegd kan worden...

 

Voor de regio Breda geldt, dat we ook de vakman kunnen regelen. Kom ongestoord een complete berekening laten maken, en loop bij ons binnen.Neem dan uw bouwtekening mee, en u wandelt de deur uit met een complete offerte, of nog beter een bestelling !