Wanneer jouw aankoop als geheel niet aan je verwachting voldoet, kun je het bijgevoegde formulier invullen en terugzenden als je de overeenkomst wilt herroepen. Je hebt 14 dagen lang recht op het retourneren van je bestelling, ingaande op de dag na ontvangst van je levering (ook wanneer je bestelling is afgeleverd bij je buren o.i.d.). Let op : Er zijn altijd kosten voor jou bij retourneren van een gehele bestelling. De vervoerskosten heen – en terug worden niet vergoed!

Meld binnen deze 14 dagen per mail dat je jouw bestelling wenst te herroepen; info@trendia.nl.

Wij verzoeken je vriendelijk om dit formulier goed door te lezen en volledig in te vullen. Onjuist ingevulde formulieren zullen enige vertraging opleveren in de verwerking en terugbetaling van jouw order.

De artikelen dienen, indien mogelijk, in originele staat te zijn, voorzien van alle labels en de originele verpakking. Indien er slijtage of schade aan het desbetreffende product gedetecteerd wordt, zullen kosten in rekening worden gebracht. De verzendkosten en/of  portokosten en het verzendrisico zijn voor de koper. Deze kosten liggen gemiddeld hoger dan de kosten voor levering, die slechts voor een deel zijn doorberekend. 

Download het retourformulier 

Het bijgevoegde retourformulier volledig ingevuld aan ons verzenden via info@trendia.nl  Wij verzoeken je niet te lichtvaardig te beslissen over een retour. Bestel daarom bewust.

Wanneer je over het retourbeleid nog vragen hebt, stuur dan een e-mail.

Belangrijk : Deels retourneren : 

Wanneer je slechts een deel van je bestelling gebruikt en de rest wil retourneren, dan brengen wij  minimaal 15%, en maximaal 25% vd aanschafwaarde in mindering op je tegoed. Een dergelijke bestelling kan niet altijd worden teruggenomen. Wij regelen geen retourtransporten. Je kunt je niet-volledige retour alleen in overleg terugbrengen en dan met pallet-transporteurs goed verpakt aan ons retourneren. Bij aankomst wordt jouw retour gecontroleerd. Alleen volle en onbeschadigde verpakkingen worden geaccepteerd. (Voor dergelijke deel-retours geldt het retourformulier niet want dan dien je altijd vooraf met ons te overleggen en wel uitsluitend via e-mail aan info@trendia.nl) 

Omdat retourneren altijd vergezeld gaat van kosten, is het zeer belangrijk vooraf goed te meten, en juist te beslissen over je aankoop! Vraag bijvoorbeeld vooraf een voordelig sample aan van het beoogde product. Bestel bewust.