Retourneren ( deel of geheel )

Wanneer uw aankoop als geheel niet aan uw verwachting voldoet, kunt u het bijgevoegde formulier invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen. U heeft 14 dagen recht op het retourneren van uw bestelling, ingaande op de dag na ontvangst van uw bestelling (tevens wanneer uw bestelling is afgeleverd bij uw buren o.i.d.). Let op : Er zijn altijd kosten voor u bij retourneren van een gehele bestelling.

Meld binnen deze 14 dagen per mail dat u uw bestelling wenst te herroepen; info@trendia.nl.

Wij verzoeken u vriendelijk om dit formulier goed door te lezen en volledig in te vullen, onjuist ingevulde formulieren zullen enige vertraging opleveren in de verwerking en terugbetaling van uw order.

De artikelen dienen, indien mogelijk, in originele staat te zijn, voorzien van alle labels en de originele verpakking. Indien er slijtage of schade aan het desbetreffende product gedetecteerd wordt, zullen kosten in rekening worden gebracht voor de koper. De verzendkosten en/of  portokosten en het verzendrisico zijn voor de koper. Deze kosten liggen beduidend hoger dan de kosten voor levering, die slechts voor een deel aan u zijn doorberekend. 

Het bijgevoegde retourformulier volledig ingevuld aan ons verzenden via info@trendia.nl  Wij verzoeken u niet te lichtwaardig te beslissen omtrent een retour. Er zijn altijd kosten voor u.

Download het retourformulier

Wanneer u over het retourbeleid nog vragen heeft, bel gerust naar 076 5213860 of stuur een e-mail mét uw bestelnummer aan : info@trendia.nl 

Belangrijk : Deels retourneren : 

Wanneer u slechts een deel van uw bestelling gebruikt, en de rest wil retourneren, dan brengen wij  minimaal 15%, en maximaal 25% vd aanschafwaarde in mindering op uw tegoed. Een dergelijke bestelling kan niet altijd worden teruggenomen. Wij regelen geen retourtransporten. U kunt uw niet-volledige retour alleen in overleg terugbrengen of met pallettransporteurs goed verpakt aan ons retourneren. Bij aankomst wordt uw retour geheel gecontroleerd. Alleen volle verpakkingen worden geaccepteerd. Wij hopen hierbij op uw begrip. ( voor dergelijke deel-retouren geldt het retourformulier niet !! Dan dient u altijd vooraf met ons te overleggen en uitsluitend via e-mail aan :  info@trendia.nl  ) 

Omdat retourneren altijd vergezeld gaat van kosten, is het zeer belangrijk vooraf goed te meten, en juist te beslissen over uw aankoop! Vraag bijvoorbeeld vooraf een voordelig sample aan van het beoogde product.