• Eenvoudig Online bestellen
  • Gratis samples
  • Snelle levering
  • 076 521 38 60

Steenstrips

Steenstrips van Trendia: een echte ‘eye-catcher’ in huis

Bent u op zoek naar een echte ‘eye-catcher’ in huis? Een uniek element voor in uw woonkamer, slaapkamer of werkplek, waar u niet snel op uitgekeken raakt? Al gauw denk je dan aan bijvoorbeeld een mooie nieuwe vaas of misschien een nieuw schilderij. Maar waarom zou je niet kiezen voor een hele wand die eruit springt!

Met de steenstrips van Trendia is het mogelijk om een unieke sfeer te creëren in iedere ruimte. Onze TESU natuursteenstrips worden namelijk ook vaak buitenshuis gebruikt. De verschillen in vorm en dikte van de natuurstenen elementen in onze strips zorgen voor een unieke sfeer en beleving. Iedere muur is uniek. Dit betekent dat u thuis een muur heeft die nergens anders hetzelfde is. Haal een kunstwerk in huis met de steenstrips van Trendia.

Onze steenstrips waren te zien op RTL4

Misschien kende u onze steenstrips al van het programma Lifestyle Experience op RTL4. Door ons ruime assortiment hebben wij voor ieder wat wils. Of u nou op zoek bent naar wat meer warmte in huis of juist gaat voor een moderne, strakke look, bij Trendia bent u aan het juiste adres. Al onze steenstrips zijn eenvoudig online te bestellen. Dat is natuurlijk enorm handig! Maar we hebben ook een gezellige showroom, waar u al onze steenstrips op uw gemak kunt bekijken. Trendia staat klaar om u zo goed mogelijk te helpen bij het kiezen van uw droomwand!

Op dinsdag en woensdag kunt u de showroom nu ook op afspraak bezoeken, en ongestoord uw offerte laten maken. Zie openingstijden.