Facade 2XL beige

kunststeen

Prijs per ㎡
1 doos = 1.2 ㎡
€ 79,50
Houd rekening met 10% zaag/breuk verlies
Voorraad: Op voorraad
Verzendkosten vanaf: € 63,21
Voordelige sample

Bestel hier eenvoudig uw samplepakket.

Voordelige sample bestellen
Gegevens

XL-steenstrips zijn geïnspireerd op de langwerpige metselstenen uit de exclusieve luxe woningbouw. Je kunt een exclusieve wand in de woonkamer, winkel, op jouw werkplek of in een modern vormgegeven horecazaak creëren. Al deze wanden kunnen de uitstraling krijgen van de meest exclusieve baksteen van dit moment. Façade XL is dé nieuwe generatie steenstrips. Tevens koop je slim en voordelig ten opzichte van hele bakstenen van dit formaat. Facade steenstrips zijn ook uitermate geschikt voor (binnen & buiten) projecten en gevelbekleding.

Het formaat van 49x4 cm geeft een prachtige luxe uitstraling aan jouw woning of project. De steenstrips zijn zowel voor binnen als voor buitengebruik geschikt. Je kunt ze online bestellen of een voordelig samplepakket aanvragen. Deze soort is 2 cm dik.

Facade steenstrips laten zich goed verwerken, zelfs met smalle voeg. Er is wel enige vakkennis of handigheid vereist. Vraag gerust om advies. Gebruik de juiste materialen en gereedschappen. Kies jouw eigen unieke manier van verwerken en voegen. Er zijn vele mogelijkheden:

In het voorbeeld is gekozen voor een gekleurde voeg (kleur 939). Deze voegmortel kun je meteen ook bestellen in deze webshop.

Meer informatie
Meer informatie
Afmeting 49x4cm
Dikte 2cm
Aantal stuks per doos 48