Facade 3XL Dove

kunststeen

Prijs per ㎡
1 doos = 0.7 ㎡
€ 87,50
Houd rekening met 10% zaag/breuk verlies
Verzendkosten vanaf: € 63,21
Gegevens

Moderne Witte Wandbekleding voor een Exclusieve Uitstraling

Geef uw woning of project een compleet nieuwe look met onze moderne witte wandbekleding. Deze hoogwaardige steenstrips, geïnspireerd door de exclusieve woningbouw, bieden een elegante en stijlvolle afwerking die elke ruimte transformeert.

Veelzijdig Toepasbaar, Binnen en Buiten
Of het nu voor de gevel van uw huis is of voor een interieurproject, onze wandbekleding is perfect voor beide toepassingen. Met de optie om de steenstrips zonder of met minimale voegen te plaatsen, kunt u een strakke en moderne uitstraling creëren.

Hoogwaardige Kwaliteit en Eenvoudige Installatie
Onze steenstrips zijn 3 cm dik, wat zorgt voor een robuuste en duurzame afwerking. Bovendien bevatten onze collecties alle benodigde hoekstukken voor een naadloze afwerking.

Proefmonsters en Projectvoorraden
Twijfelt u nog? Vraag dan gerust een voordelig sample aan via ons bestelmenu. Voor projectmatige afnemers kunnen wij voorraden reserveren, zodat u verzekerd bent van tijdige levering en een vlotte voortgang van uw project.

Geschikt voor Diverse Toepassingen
Onze wandbekleding is ideaal voor elke woning, winkel, werkplek of horecagelegenheid, zowel binnen als buiten. Geef uw ruimte een exclusieve en moderne uitstraling met onze veelzijdige steenstrips.

Transformeer uw woning vandaag nog met onze moderne witte wandbekleding en geniet van een exclusieve uitstraling die indruk maakt.

Meer informatie
Meer informatie
Afmeting 50x4cm
Dikte 3cm
Aantal stuks per doos 27st. weight 38 kg.