Old School

Kunststeen Old School

Prijs per ㎡
1 doos = 0.65 ㎡
€ 67,95
Houd rekening met 10% zaag/breuk verlies
Voorraad: Op voorraad
Verzendkosten vanaf: € 63,21
Gegevens

Oude sloopsteen stond model voor type Old School.

-Hoogwaardige materialen zijn toegepast bij de productie van deze kunststeen. Een ijzersterk eindproduct voor binnen- en buitentoepassingen. Het composietachtige materiaal wordt vermengd met steenkorrels en pigmenten en in een mal gegoten. Na het verharden krijgt het dezelfde eigenschappen als steen. Het zeer sterke eindproduct heeft veel voordelen en wordt op precies dezelfde wijze verwerkt als traditionele steen.

Duurzame productie

Er is geen bakproces zoals bij traditionele baksteen en daarom wordt er geen gas of stroom verspild. Een eigentijdse keuze die past bij een groenere manier van produceren van duurzame goederen.

De prettige eigenschappen zijn: minder breuk, maatvastheid, kleurvastheid, constante kwaliteit.

Bij de productie zijn oude sloopstenen gebruikt als voorbeeld. Het uiterlijk van dit product vertoont dan ook alle eigenschappen van oude steen. Deze soort kan geheel naar eigen inzicht verwerkt worden.

Geadviseerde breedte van de voeg is 1 tot 1,5 cm. Met 1 doos kunt u 0,65m2 doen. De voegen worden meegerekend. ( netto doosinhoud 0,54m2)

Uiteraard kunt u ook hoekstukken bestellen van type Nostalgie.

Met de keuze van de voegkleur bepaalt u zelf een groot deel van het eindresultaat. Kleur 935 is lichtbeige-achtig en geeft een softe aanblik. De 938 grijze voeg geeft een helder beeld. In het voorbeeld is de grijze voeg wat dieper aangebracht. 

Meer informatie
Meer informatie
Afmeting ca. 28,5x5,5cm
Dikte 15-20mm
Aantal stuks per doos 34