Unique Antique

echte steen

Prijs per ㎡
1 doos = 0.5 ㎡
€ 59,90
Houd rekening met 10% zaag/breuk verlies
Voorraad: Op voorraad
Verzendkosten vanaf: € 63,21
Voordelige sample

Bestel hier eenvoudig uw samplepakket.

Voordelige sample bestellen
Gegevens

Ontdek bijna 100 jaar oude steen in een 'Industrieel warm-grijs', vol karakter en gebruikssporen.

Deze unieke steenstrips worden gesneden van oude gebruikte bakstenen, waarbij alleen de mooie zij- en zichtkanten behouden blijven. Afkomstig uit sloop, brengen ze een nostalgische sfeer in elke ruimte, perfect voor een industriële look. Combineer met hout, beton en zwarte stalen kozijnen voor een bijzonder geslaagde uitstraling. Warmte staat centraal.

Geschikt voor woonkamers, andere kamers in huis, winkels en horecazaken. Met deze steenstrips bereik je gegarandeerd het gewenste resultaat.

Het voegen na het plaatsen is essentieel om de uitstraling te sturen; kies daarom zorgvuldig de voegkleur, zoals wit, grijs of beige. Je kunt volledig voegen of juist iets terugvoegen voor verschillende effecten. Borstel de steenstrips grondig schoon vóór gebruik!

De lengte en kleur van de steenstrips kunnen variëren. Verwerk tegelijkertijd uit meerdere dozen voor een mooi gemêleerd resultaat. Breuk kan voorkomen, maar dit is geen probleem bij het werken in wild verband. We raden aan altijd 10% meer te bestellen dan nodig.

Bestel nu een voordelig sample, of plaats direct je bestelling om snel aan de slag te kunnen.

Toepassing: Geschikt voor zowel binnen als buiten, zowel voor wanden als vloeren.

De steenstrips worden geleverd in piepschuim dozen en zijn nog licht vochtig na het zagen. Na droging behouden ze hun originele kleur. Gebruik de aanbevolen lijm- en voegmaterialen voor het beste resultaat.

 

Meer informatie
Meer informatie
Afmeting 24 x 5,5 cm
Dikte 2 cm
Aantal stuks per doos 30