Unique Antique

Prijs per ㎡
1 doos = 0.5 ㎡
€ 59,90
Houd rekening met 10% zaag/breuk verlies
Voorraad: Op voorraad
Verzendkosten vanaf: € 59,94
Voordelige sample

Bestel hier eenvoudig uw samplepakket.

Voordelige sample bestellen
Gegevens

Bijna 100 jaar oude steen. 'Industrieel warm-grijs'  met veel karakter en gebruikssporen.

Van de oude gebruikte baksteen worden de steenstrips gezaagd. Het betreft hier de mooie zichtkanten van de baksteen. Deze steensoort is beslist uniek, is afkomstig uit sloop, en brengt een nostalgische sfeer uw ruimte binnen. U kunt ook in déze kleur de industriële sfeer bereiken. De combinatie met hout en beton, en zwart stalen kozijnen maken de combinatie bijzonder geslaagd. Warmte, daar draait het om.

Woonkamers, maar ook andere ruimten in huis zijn geschikt, alsmede winkels en Horeca. Met deze steenstrip bereikt u beslist uw doel. In elke doos kan wat breuk aanwezig zijn. U kunt tóch alles verwerken door in wild verband te werken.... Wij geven u het advies om altijd 10% meer te bestellen dan wat u nodig heeft.

Het invoegen is na het zetten van de steenstrips erg belangrijk. Hiermee kunt u 'sturen'.  De voegkleur bepalen is belangrijk. Wit, of grijs voegen is gebruikelijk. U kunt 'vol' voegen, of juist een beetje 'terug' voegen. En soms  is het een idee, om ná het voegen wat natter voegmateriaal over de steenstrips heen te smeren, ook weer voor een 'oude look', alsof de muur na sloopwerk tevoorschijn is gekomen. Borstel de aangeleverde steenstrips goed schoon vóór gebruik!

De lengte varieert van 23 tot 25,5 cm. De steenstrips worden doorgaans ( aanbevolen )  in 'wild verband' verwerkt. Verwerk tegelijk uit meerdere dozen voor een goed gemeleerd resultaat.

Bestel een GRATIS sample, óf bestel ze nu als u snel aan de slag wilt.

Toepassing : Binnen en buiten.

De steenstrips worden in piepschuim dozen geleverd en zijn vers gezaagd en vochtig. Na droging hebben ze de originele kleur. XL supersterke lijm wordt aangeraden bij deze steenstrips, vanwege het gewicht en de vochtigheid. Elke zending kan qua kleur lichtelijk afwijken. Het is een product afkomstig van sloop.

Meer informatie
Meer informatie
Afmeting 24 x 5,5 cm
Dikte 2 cm
Aantal stuks per doos 30
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!