• Vakkundig Advies
  • Gratis Parkeren
  • Grote Toonzaal
  • 076 5213860

Wandtegels

Trendia wandtegels: een uitstraling waar je 'U' tegen zegt

Tegeltje, tegeltje aan de wand. Wie verkoopt de mooiste tegels van het hele land? Wij zijn er niet om deze vraag voor u te beantwoorden. Laat uzelf overtuigen en bekijk alle wandtegels op onze website of kom langs in onze indrukwekkende showroom. Trendia heeft tegels in allerlei kleuren, formaten en structuren. Grote of kleine tegels. Een ruwe of gladde structuur. Glanzend of dof afgewerkt. Voor iedereen is er een tegel naar wens. 

Als u op zoek bent naar rust een eenheid, dan kunt u kiezen voor onze mooie basic tegels. Deze tegels zijn zonder poespas en ideaal voor het creëren van een moderne strakke look. Op zoek naar iets unieks? Voor de mensen die wat anders willen hebben we ook tegels met opmerkelijke decoratieve patronen. Met onze wandtegels kunt u iedere ruimte in één klap een uitstraling geven waar je 'U' tegen zegt. Onze tegels zijn toepasbaar in iedere ruimte in huis. Ze zijn enorm veelzijdig. Bovendien zijn ze makkelijk schoon te houden en oerdegelijk. Wij hebben alleen maar kwaliteitstegels in ons assortiment. Belangrijk om te weten is dat onze tegels dus niet alleen mooi zijn, maar dat ook blijven.

Voor iedereen een tegel naar wens

Bij Trendia vindt u alle stijlen: modern, klassiek, 'vintage' of zelfs mediterraans. We hebben een prachtige collectie wandtegels die zeker de moeite waard is om te bekijken. Op zoek naar die authentieke 'vintage look' die momenteel weer super populair is? Trendia biedt verschillende soorten tegels aan waarmee u uw huis meteen een uniek retro karakter kunt geven. Liever een tijdloze klassiek look? In ons assortiment zijn er klassieke tegels te vinden in allerlei soorten en maten. Voor de mensen die juist gaan voor een moderne look, hebben we een aantal mooie strakke tegels in ons assortiment. Maar ook aan de mensen die niet goed kunnen kiezen hebben we gedacht. We hebben namelijk ook klassieke wandtegels met een vleugje modern. Het is bijna teveel om op te noemen.