• Vakkundig Advies
  • Gratis Parkeren
  • Grote Toonzaal
  • 076 5213860

Wandtegels

Wandtegels kopen ? Kom langs in Breda ! LOCKDOWN! TIJDELIJK IS DE SHOWROOM GESLOTEN! WIJ KUNNEN U WÉL HELPEN, DUS BEL ONS, MAIL ONS MET ALLE VRAGEN. WIJ PROBEREN U MET ALLE BESCHIKBARE MIDDELEN TOCH VAN DIENST TE BLIJVEN.

 Volg onze actuele berichten op de Facebookpagina  TRENDIA

Kom langs om de juiste keuze te maken in wandtegels. Of het gaat om de badkamer, toilet, of keuken...u wilt een goed advies bij uw aankoop. Wij kiezen ervoor om géén online verkoop van wandtegels te doen. Puur en alleen verkoop mét een gedegen persoonlijk advies erbij dát is wat Trendia u te bieden heeft. 

De nieuwste trends op tegelgebied treft u aan in onze ruime toonzaal. Van eenvoud tot zeer uitzonderlijk, we bieden het u allemaal aan. Wanneer u zelf nog geen enkel idee heeft kunnen wij u helpen. U bent tenslotte bij een service-zaak binnengelopen... Neem de maten of uw tekening mee en we maken meteen een offerte.

Trendia geeft advies op maat!

Voor iedereen een tegel naar wens

Bij Trendia vindt u alle stijlen: modern, industrieel, klassiek, 'vintage' of zelfs mediterraans. We hebben een prachtige collectie wandtegels die zeker de moeite waard is om te bekijken. Op zoek naar die authentieke 'vintage look' die momenteel weer super populair is? Trendia biedt verschillende soorten tegels aan waarmee u uw huis meteen een uniek retro karakter kunt geven.

Liever een tijdloze klassiek look? In ons assortiment zijn er klassieke tegels te vinden in allerlei soorten en maten. Voor de mensen die juist gaan voor een moderne look, hebben we een aantal mooie strakke tegels in ons assortiment. Maar ook aan de mensen die niet goed kunnen kiezen hebben we gedacht. We hebben namelijk ook klassieke wandtegels met een vleugje modern. Wandtegels in alle maten en kleuren, en bekijk ook onze mozaiekcollectie, waarmee u prachtige accenten kunt maken.