Zeeuws Rood

kunststeen

Prijs per ㎡
1 doos = 1.5 ㎡
€ 69,95
Houd rekening met 10% zaag/breuk verlies
Voorraad: Op voorraad
Verzendkosten vanaf: € 63,21
Voordelige sample

Bestel hier eenvoudig uw samplepakket.

Voordelige sample bestellen
Gegevens

Ontdek onze unieke steenstrip, de eerste en enige in Nederland verkrijgbaar in het karakteristieke kruisverband-formaat, compleet met twee formaten in één doos. Laat je inspireren door de oude stenen van Veere, Zeeland, en geef jouw ruimte een tijdloze esthetiek, zowel binnen als buiten.

Onze roodbruin gemeleerde steenstrip straalt warmte uit, geïnspireerd door de prachtige gevels en gebouwen van Veere, waar het traditionele Hollands verband overheerst. Het kenmerkende kruisverband, met een rij hele stenen gevolgd door 'kopjes', weerspiegelt de authentieke charme van deze historische locatie.

De keuze van voegkleur speelt een cruciale rol in het definiëren van de uitstraling van jouw wand. Bekijk onze foto's voor inspiratie: foto's 1 & 2 tonen grijs 938 voegkleur, foto's 3 & 4 lichtgrijs 935, en foto's 5 & 6 wit 905.

Of het nu gaat om binnen- of buitengebruik, onze steenstrip biedt veelzijdige mogelijkheden om jouw ruimte te transformeren met een vleugje tijdloze elegantie, geïnspireerd door de rijke geschiedenis van Veere, Zeeland.

 

Meer informatie
Meer informatie
Afmeting ca. 21 x 5 cm en 10 x 5 cm
Dikte 1,5 cm
Aantal stuks per doos 54 stuks 21x5 en 108 stuks 10x5 cm